Bruidskappers

Bruidskapsels bruidskapper

Bruidskapsel

Als je haar maar goed zit. Dat zeggen de meeste bruiden er wordt dan ook het meest nagedacht over het kapsel, net zo belangrijk als alle andere dingen. De bruid is het middelpunt van de belangstelling en het bruidskapsel moet dan ook perfect zijn. Of je kiest voor los, opgestoken met of zonder sluier, voor ieder type haar zal de bruidskapper het juiste kapsel weten te creeeren. Veel bruidskappers komen ook aan huis, en doen gelijk je bruidsmake-up mee.

Tips bruidskapsels

Je bruidskapsel zal je je altijd herinneren, daar het ook altijd zichtbaar is op alle trouwfoto's, dus het moet iets fantastisch zijn.
Je kan kiezen voor een simpel opsteekkapsel of een smaakvol halve helft omlaag kapsel, maar je moet echt voelen dat het bij jou en je jurk past. Met bruidskapsels voor lang haar kan je echt genieten van de vele mogelijkheden, en gevlochten stijlen doen het altijd prima. Ook stijlvolle glanzendende golven, krullen of asymmetrische kapsels zijn een prachtige trend.
Bruidskapsels methalflang haar kunnen ook geweldig worden opgestoken, charmante krullen of schattige halve opsteekkapsels.
Korte bruidskapsels ligt aan het model van het haar, maar deze kan je prachtig verfraaien met haaraccessoires en bloemen. Voor dit moment is de trend golvende krullen en diverse soorten vlechten.

Meer onderwerpen